Gratis verzending in Nederland vanaf € 75,- in Duitsland & België vanaf € 100,-

De winkel is open op zo & ma van 12:00 tot 17:00 en di t/m za van 11:00 - 18:00.

Filter

Kaarsen & Kandelaars

KAARSEN & KANDELAARS VAN KITSCH KITCHEN

Op zoek naar net iets andere kaarsen dan de standaard kaars? Dan zit er vast in onze collectie iets voor je tussen. Onze collectie kaarsen en kandelaars bestaat uit felgekleurde kaarsen, zoals het Milagro hart maar ook kaarsen in glas geïnspireerd op de Mexicaanse volkskunst Papel Picado. Een traditioneel Mexicaans decoratief ambacht, waarbij ontwerpen in vellen vloeipapier worden gesneden. Zo kun je je (diner)feestje op een unieke manier opvrolijken.

KARAKTERISTIEKE KAARSENHOUDERS

Breng een glimlach op je gezicht met onze vrolijke kandelaars. De kandelaars zijn versiert met grappige gezichten. De Mexicaans geïnspireerde kandelaars zijn gemaakt van keramiek en zijn ontworpen voor Kitsch Kitchen door de Zweedse ontwerpster Ingela P. Arrhenius. Met deze unieke stukken voeg je gegarandeerd een speels accent toe aan je interieur.

VROLIJKE KAARSEN & KANDELAARS

Wil je de donkere avonden wat meer op te fleuren? Met onze diverse kaarsen en kandelaars voeg je gegarandeerd warmte toe aan je avondroutine. Of je nu een intiem diner voor twee hebt gepland of een ontspannen avondje alleen doorbrengt, onze vrolijke kaarsen brengen een glimlach op je gezicht en verlichten de ruimte met een gezellige gloed.

KAARSEN & KANDELAARS KOPEN

Op zoek naar een leuk klein cadeautje voor je beste vriendin, je moeder of juist voor jezelf? Dan kun je gemakkelijk binnen een paar klikken de vrolijkste kaarsen aan je winkelmandje toevoegen. Een klein cadeautje waar je gegarandeerd iedereen blij mee maakt.

Zet me op de wachtlijst We zullen je informeren zodra een product weer in voorraad is.