Gratis verzending in Nederland vanaf € 75,- in Duitsland & België vanaf € 100,-

De winkel is open op zo & ma van 12:00 tot 17:00 en di t/m za van 11:00 - 18:00.

Filter

Sierkussens

SIERKUSSENS VAN KITSCH KITCHEN

Onze collectie sierkussens bestaat uit decoratieve sierkussens in verschillende kleuren en maten. Of je nu op zoek bent naar iets extra’s op je bank óf juist op die ene gezellige stoel in de hoek, met deze kussens voeg je aan elke hoek van de kamer een vleugje liefde toe. In onze kussens staan de thema’s liefde en natuur centraal. Deze fijne kussens zijn een warm geschenk voor je beste vriendin of natuurlijk voor jezelf. 

DECORATIEVE KUSSENS

Deze comfortabele en gezellige Kitsch Kitchen kussens zijn dé statement items voor in je huiskamer. De decoratieve kussens zijn fijn als aankleding van je meubels in de woonkamer of voor de styling van je bed. Waar en wanneer je ook een beetje meer kleur en gezelligheid wilt toevoegen, deze kussens zijn precies wat je nodig hebt. 

SIERKUSSEN MET KLEUR

Dat kleur vrolijkheid in huis brengt, weten we allemaal. Laat onze collectie nou net bestaan uit veel sierkussens met kleur. De kussens zijn er in verschillende formaten, van rechthoekig tot vierkant. Wist je dat we ook geborduurde kussens in de collectie hebben? Deze zijn gemaakt van 100% katoen met kleurrijke thema’s. Verder vind je in onze collectie een aantal colour blocking sierkussens en fluwelen kussens met satijn geborduurde bloemen. Zo voeg je een uniek accent toe aan elke ruimte.

GEBORDUURDE KUSSENS

Al onze kussens hebben verschillende geborduurde patronen. Hierdoor krijgt elk kussen een uniek accent vol karakter. 

FLUWELEN KUSSENS

Verwen jezelf met onze zachte, fluwelen kussens. Heerlijk om mee op de bank te ploffen. En met de geborduurde hartjes en bloemen, wordt er ook nog een extra dosis warmte aan toegevoegd.

Zet me op de wachtlijst We zullen je informeren zodra een product weer in voorraad is.