Bestellen voor consumenten.

Zodra je een bestelling hebt gedaan, mailen we jou automatisch een bevestiging. Op deze bevestiging staat het adres waar wij de bestelling naartoe sturen. Controleer dit adres goed op straatnaam, huisnummer en postcode. Mocht je de postcode, huisnummer of land verkeerd hebben ingevoerd, laat ons dat dan meteen per mail weten.

Levertijd

De orders worden op maandag, woensdag en vrijdag ingepakt in onze winkel op de Haarlemmerdijk in Amsterdam en met DHL verstuurd. Binnen Nederland, België, Luxemburg en het Ruhrgebied van Duitsland kunnen wij binnen twee dagen leveren.

Kun je niet vinden wat je zoekt?

Staat het product waar je naar op zoekt bent niet in onze webshop? Stuur ons dan een mail. Wij gaan dan voor je op zoek. Als wij het echt niet (meer) hebben, dan is het wellicht wel bij een ander Kitsch Kitchen verkooppunt verkrijgbaar. Ook verkopen wij meer artikelen in onze winkel op de Haarlemmerdijk in Amsterdam dan er op de webshop momenteel te zien is. Vaak komen die producten langs op onze instagram. Zie je iets wat je graag wilt kopen, mail ons dan, wij helpen je en sturen je een betaallink.

Contact

webshop@kitschkitchen.nl
020-462 00 51