Wie wordt de nieuwe eigenaar van Kitsch Kitchen?

Ik wil graag het stokje overdragen.

Bijna 30 jaar geleden begon ik op de Noordermarkt met de verkoop van kleurrijke producten uit Mexico. Het tafelzeil met bloemen, fruit en colaflesjes kende ik van onze buurvrouw in de tijd dat ik in Midden-Amerika woonde. Het maakte mij zó blij dat ik het wilde meenemen en delen! Vanaf de eerste dag was het mijn doel het huishouden hier vrolijker te maken, maar ook culturen te verbinden.

In de afgelopen 30 jaar is Kitsch Kitchen uitgegroeid tot wat het nu is: een internationaal merk met kleurrijke functionele producten met een uitgesproken stijl. Via onze groothandel en (web)winkel worden onze collecties nu wereldwijd verkocht. De vele reizen, het samenwerken met (kleine) ateliers en het contact met heel veel leuke collega’s en klanten zijn geweldig.

Ik ben trots op wat we hebben bereikt, maar nieuwe avonturen lonken. Om daar ruimte voor te maken, heb ik besloten om op zoek te gaan naar een enthousiaste opvolger. Iemand die de vrolijke, kleurrijke en internationale stijl van Kitsch Kitchen begrijpt en kansen ziet om het merk geheel naar eigen inzicht verder uit te bouwen.

Word jij de nieuwe eigenaar van Kitsch Kitchen?

Er zijn verschillende overnamemogelijkheden: van het volledige bedrijf (in- of exclusief de winkel) tot enkel de merknaam. Het zou fantastisch zijn als Kitsch Kitchen de wereld blijft verblijden en verwonderen!

Heb je serieuze interesse of vragen, dan kun je me altijd contacten via ingelies@kitschkitchen.nl – of stuur dit bericht door naar iemand van wie jij denkt dat die de perfecte kandidaat is.