Gratis verzending in Nederland vanaf € 75,- in Duitsland & België vanaf € 100,-

De winkel is van di t/m za van 10:00 - 18:00 open en zo & ma van 12:00 tot 17:00.

Filter

Bloempotten & vazen

Kitsch Kitchen bloempotten & vazen

Onze bloempotten en vazen collectie heeft vele gezichten. De plantenpotten en vazen van keramiek zijn ontworpen door de Zweedse designer Ingela P. Arrhenius. Deze gezichten geven je planten en bloemen een leuke persoonlijkheid. Naast vazen met gezichten hebben we ook Cabeza vazen met een ruwe terracotta look in verschillende kleuren. Tot slot vind je in onze collectie vazen in de vorm van een vis.

Bloempot voor binnen

Een bloempot binnen met een leuke plant erin, geeft je woonkamer, hal of slaapkamer een gezellige uitstraling. Daarnaast zijn planten goed voor het zuiveren van de lucht in de ruimte. Bij ons vind je een ruime collectie bloempotten met leuke Mexicaanse gezichten. Combineer meerdere bloempotten voor een extra gezellig effect.

Of zet de bloemetjes buiten

Wanneer de dagen steeds langer licht worden, de temperaturen oplopen dan weet je dat het voorjaar eraan komt. Het moment op lekker in de tuin aan de slag te gaan en je bloem- of plantenpotten te vullen. Kies jij dit jaar voor een grote bloempot of combineer je buiten verschillende kleine bloempotten?

Terracotta bloempotten

Terracotta is alweer een tijdje terug van weggeweest, zo ook de terracotta bloempotten. In ons assortiment vind je de unieke terracotta bloempotten van Manos Que Ven. Deze grote bloempot voor buiten én binnen is een echte eyecatcher op je terras. Of vul deze Cabeza terracotta vazen met een leuke plant. Onze terracotta vazen zijn verkrijgbaar in de kleuren wit, roze, geel en natuurlijk terracotta.

Ben je meer van de vaas?

Houd je meer van verse of droogbloemen in een vaas? Deze combineren ook prachtig met onze terracotta vazen. We hebben de Cabeza vaas of uniek ontworpen vazen uit onze Manos Que Ven collectie. Tot slot kun je je woonkamer of hal verrijken met een iconische Mexicaanse vaas van bijvoorbeeld Carlos, Marisol of Frida.

Zet me op de wachtlijst We zullen je informeren zodra een product weer in voorraad is.