Gratis verzending in Nederland vanaf € 75,- in Duitsland & België vanaf € 100,-

De winkel is open op zo & ma van 12:00 tot 17:00 en di t/m za van 11:00 - 18:00.

Filter

Deurgordijnen

DEURGORDIJNEN VAN KITSCH KITCHEN

Onze collectie deurgordijnen bestaat uit gordijnen gemaakt van bamboe, plastic of ons eigen ontworpen tafelzeil. Hierdoor heeft elk gordijn een unieke uitstraling. De gordijnen zijn handgemaakt in Mexico en hebben een Mexicaans tintje. Zo haal je het zonnige Mexico naar je eigen tuin en houd je tegelijkertijd de insecten buiten.

BAMBOE DEURGORDIJNEN

Creëer een warme en uitnodigende sfeer met onze bamboe deurgordijnen. Elk stuk is zorgvuldig, dubbelzijdig, handbeschilderd in Vietnam en bestaat uit 120 strengen. Je kunt kiezen uit verschillende vrolijke ontwerpen, zoals een kleurrijke zonsondergang, een afbeelding van Maria Guadalupe of een portret van Frida Kahlo.

VAN ONZE KLASSIEKE TAFELZEILEN

Een deel van onze collectie is een vrolijke mix van onze klassieke Kitsch Kitchen tafelzeilen en voorzien van kleurrijke bloemenpatronen. Doordat elk gordijn handgemaakt is in Mexico, heeft ieder gordijn een unieke uitstraling. Zeker een aanrader als je een vrolijke oplossing wilt om in de zomer alle insecten tegen te houden.

GORDIJN VOOR DEUR

Houd vliegen, muggen en andere insecten buiten met onze decoratieve én functionele deurgordijnen. Praktisch voor wanneer de warme zomerse dagen weer aankomen en je de deur open wilt zetten zonder last te hebben van ongedierte. En door de vrolijke ontwerpen voegt het gelijk een leuk accent toe aan je huis.

VROLIJKE DEURGORDIJNEN

Wil je je tuin een vrolijke en functionele upgrade geven? Deze kleurrijke deurgordijnen zijn precies wat je zoekt. Met hun Mexicaans geïnspireerde stijl en levendige kleuren brengen ze een speelse sfeer in je tuin, waardoor deze de perfecte plek wordt om te ontspannen en van de buitenlucht te genieten.

 

Zet me op de wachtlijst We zullen je informeren zodra een product weer in voorraad is.