Gratis verzending in Nederland vanaf € 75,- in Duitsland & België vanaf € 100,-

De winkel is open op zo & ma van 12:00 tot 17:00 en di t/m za van 11:00 - 18:00.

Filter

Deurmatten

DEURMATTEN VAN KITSCH KITCHEN

Onze collectie deurmatten bestaat uit een reeks kleurrijke en unieke ontwerpen, speciaal gemaakt voor Kitsch Kitchen. Onze matten zijn speciaal gemaakt van kokosvezels die geschikt zijn voor gebruik binnenshuis. Je kunt kiezen uit verschillende iconische opdrukken, vrolijke kleuren en Mexicaanse teksten. Oftewel: de keuze is reuze!

DEURMAT VOOR BINNEN

Op zoek naar een vrolijke deurmat voor binnen om je gang mee op te fleuren? Dan zit je bij ons goed. Doordat de binnenlopers zijn gemaakt van kokosvezels, zijn ze geschikt voor binnenhuis gebruik. Zo word je elke dag als je thuiskomt, vrolijk begroet met een van deze speelse deurmatten. Waar laat jij je oog op vallen?

UNIEKE DEURMATTEN

Wil je een blikvanger in huis? Dan zijn onze unieke en gezellige exemplaren zeker iets voor jou. Deze Mexicaans getinte designs zijn perfect voor een stijlvolle entree. Onze deurmatten combineren functionaliteit met een stijlvolle ‘touch’, waardoor je huis direct een warm welkom uitstraalt. Wat je ook bedenkt, met deze mat zit je sowieso wel goed.

KOKOS DEURMAT

Onze deurmatten zijn gemaakt van kokos materiaal. Een kokos deurmat is uitstekend vanwege de geluiddempende werking. Bovendien hebben de vezels de fijne eigenschap dat ze schimmelbestendig te zijn. Het gebruik van kokos deurmatten is ook een milieuvriendelijke keuze, aangezien ze biologisch afbreekbaar zijn en minder milieuschadelijk dan synthetische alternatieven. Met andere woorden: alle reden om deze vrolijke, maar ook praktische deurmat in huis te halen. 

DUURZAME MATERIALEN

Kokosmatten zijn gemaakt van de vezels die om de kokosnoot zitten. Het is een sterk en duurzaam materiaal. Hierdoor kan de mat bij goed onderhoud jarenlang mooi blijven!

Zet me op de wachtlijst We zullen je informeren zodra een product weer in voorraad is.