Gratis verzending in Nederland vanaf € 75,- in Duitsland & België vanaf € 100,-

De winkel is open op zo & ma van 12:00 tot 17:00 en di t/m za van 11:00 - 18:00.

Filter

Tafelzeil

Tafelzeilen van Kitsch Kitchen

Ben je op zoek naar een tafelzeil? Bij Kitsch Kitchen kun je een tafelzeil op maat bestellen of op rol kopen. Onze grote tafelzeil collectie bestaat uit tafelzeilen met leuke thema’s zoals bloemen, vruchten, stippen, strepen en meer. De exclusieve retro & Mexicaanse designs zijn bovendien vaak beschikbaar in meerdere kleuren.

Gemakkelijk schoon te maken

Een tafelzeil heb je om je tafel te beschermen en schoon te houden. Extra fijn als je daarna óók je tafelzeil gemakkelijk schoon kan maken. Al onze tafelzeilen zijn gemaakt van een water-resistente PVC met een katoenen onderlaag, met andere woorden: je haalt er een doekje overheen en het tafellaken is weer schoon.

Tafelkleed voor de buitentafel

Onze tafelkleden zijn ook geschikt voor buiten. Ideaal om je mooie houten tuintafel te beschermen. Daarnaast geven onze vrolijke tafelzeilen je tuintafel een extra zomerse uitstraling. Kies jij deze zomer voor een gekleurd tafelkleed met bloemen of laat je je oog vallen op een tafelkleed met stippen?

Kleurrijke tafelkleden

Kleur geeft een vrolijke uitstraling aan je keuken, woonkamer of tuin. Style je tafel met een van onze kleurrijke tafelkleden. In onze collectie vind je roze en rode tafellakens, maar ook een geel en groen tafelzeil. Verder hebben we vele tafelkleden met verschillende kleuren.

Tafelzeil op maat

De tafelzeilen van Kitsch Kitchen zijn 120 cm of 140 cm breed. De lengte van het tafelkleed kun je zelf samenstellen. Zo is er een tafelkleed voor de korte tafel, de middel tafel en de grote tafel. Hoe fijn is dat?

Zet me op de wachtlijst We zullen je informeren zodra een product weer in voorraad is.